Oisterwijk 8 februari - Afgelopen week was het helaas weer raak! Twee aanrijdingen met letselschade op het kruispunt van het Stroomdalpad en de Baerdijk. Twee actuele ongevallen die zich aansluiten aan de ellenlange lijst van incidenten op het kruispunt. Voor Algemeen Belang is en was de maat vol, daarom dringen wij aan op een snelle plaatsing van stoplichten.
 

๐–๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฉ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง

In de loop van de tijd zijn vele maatregelen genomen om het aantal ongevallen op dit horror kruispunt te verminderen, helaas zonder resultaat.
 

Moergestel 19 januari - Iedereen die de afgelopen dagen naar buiten is geweest, heeft de kou gevoeld. Het leverde afgelopen weekend zelfs prachtige kiekjes op in de sneeuw. Een warme jas, sjaal, muts en hop naar buiten. Je trotseert de kou, want ondanks de barre tijden mag je er van genieten en maak je er samen het beste van. Je hoort en voelt het sneeuw onder je schoenen knisperen en danโ€ฆ bam! Je krijgt een sneeuwbal in je gezicht en daar lig je dan, in de sneeuwโ€ฆ Gevloerd.
 
De coalitiepartijen, PGB โ€“ VVD โ€“ D66, hebben je keihard in het gezicht gegooid. Zij hebben voor jou bepaald wat er in de gemeente moet gebeuren de komende 5 jaar. Jou vragen of je mee wilde doen, zijn ze vergeten. Dat kon niet, want ze wilde snel zijn en door corona was contact leggen met jou ook niet mogelijk. Ze zagen je wel lopen, wisten dat je er was, maar vragen of je mee wilde doen, nee dat was te veel van het goede.
 

Moergestel, 12 oktober 2020

Algemeen Belang is een partij die een degelijk, verantwoord financieel en efficiรซnt beleid voorstaat. We vinden dat economische vooruitgang het fundament is voor welzijn en welvaart. Het is voor AB onacceptabel dat de onroerendezaakbelasting (OZB) weer met 10% wordt verhoogd.

Oisterwijk, 1 oktober 2020

Vanavond stonden op de raadsagenda o.a. de Leye, de toekomst veehouderij en het afwegingskader woningbouwprojecten. Belangrijke onderwerpen waarover de fractie van Algemeen Belang unanieme, degelijk onderbouwde standpunten heeft. Alleen het afwegingskader woningbouwprojecten haalde de eindstreep.

Moergestel, 29 september 2023

Er nadrukkelijk zijn, als de mensen je nodig hebben. Je betrokken weten bij de mensen uit je gemeenschap, uit alle kernen die wij graag als eenheid zien. De mens centraal zetten en samen werken aan een (nog) betere leefomgeving. Dat is de basis waar Algemeen Belang voor staat. Samen met de andere politieke partijen hebben we daarom de ambitie uitgesproken om de inwoners nog meer centraal te zetten. Inwoners, ondernemers, organisaties, partners en andere betrokkenen hebben namelijk een belangrijke rol in onze besluitvorming. De besluiten die wij nemen raken hen.