Moergestel 19 januari - Iedereen die de afgelopen dagen naar buiten is geweest, heeft de kou gevoeld. Het leverde afgelopen weekend zelfs prachtige kiekjes op in de sneeuw. Een warme jas, sjaal, muts en hop naar buiten. Je trotseert de kou, want ondanks de barre tijden mag je er van genieten en maak je er samen het beste van. Je hoort en voelt het sneeuw onder je schoenen knisperen en danโ€ฆ bam! Je krijgt een sneeuwbal in je gezicht en daar lig je dan, in de sneeuwโ€ฆ Gevloerd.
 
De coalitiepartijen, PGB โ€“ VVD โ€“ D66, hebben je keihard in het gezicht gegooid. Zij hebben voor jou bepaald wat er in de gemeente moet gebeuren de komende 5 jaar. Jou vragen of je mee wilde doen, zijn ze vergeten. Dat kon niet, want ze wilde snel zijn en door corona was contact leggen met jou ook niet mogelijk. Ze zagen je wel lopen, wisten dat je er was, maar vragen of je mee wilde doen, nee dat was te veel van het goede.
 
 
๐‘ป๐’๐’†๐’›๐’Š๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’”๐’๐’Š๐’Œ๐’Œ๐’†๐’?
De komende 5 jaar mag je volgen, je mag hier en daar laten weten wat je ervan vindt, maar hoe en wanneer je dat mag doen, is onduidelijk. Vooralsnog lig je roerloos in de sneeuw. Je wacht tot iemand je een hand toereikt om op te staan. Die hand reiken wij je toe. Algemeen Belang is er voor jou, omdat wij betrokken zijn bij de gemeenschap. Jij staat voor ons centraal en samen met jou werken we graag aan een (nog) betere leefomgeving.
 
๐‘ถ๐’‘๐’”๐’•๐’‚๐’‚๐’ ๐’†๐’ ๐’ˆ๐’‚๐’” ๐’†๐’“ ๐’๐’‘!
Pak onze hand, krabbel omhoog en sta samen met ons op tegen de coalitie die zonder pardon over ons allemaal heen walst. Jouw mening telt, laat jezelf daarom horen! Wij komen graag met je in contact.
 
Fractievoorzitter Algemeen Belang