Oisterwijk, 9 februari 2018

Burgemeester H. Janssen, voorzitter van het centraal stembureau, heeft vandaag de kandidatenlijst van Algemeen Belang officieel vastgesteld. Met lijstnummer 1 en 32 kandidaten gaat Algemeen Belang de verkiezingen met vertrouwen tegemoet. Haar partijprogramma voor de verkiezingen zal eind deze week gepubliceerd worden. Hierin maakt ze duidelijk dat er in de gemeente Oisterwijk plaats is voor iedereen en dat leefbaarheid de basis is voor onze inwoners.

Moergestel, 31 januari 2018

Algemeen Belang presenteert, als eerste partij uit de gemeente Oisterwijk, een verkiezingsprogramma voor mensen met een beperking. Uit onderzoek blijkt dat 18 procent van de kiesgerechtigden in Nederland een lichte verstandelijke beperking hebben of zwakbegaafd zijn. Deze mensen hebben ook een stem en het recht om hun stem te laten horen. In dit artikel legt Algemeen Belang uit wat zij voor deze groep doet.

Oisterwijk, 25 januari 2018

De nummer zeven van de kieslijst van Algemeen Belang, Marieke Dujardin-Stork, heeft haar eerste stappen gezet in de politieke arena. Marieke was gast van de Raad en heeft twee commissie vergaderingen bijgewoond. Zowel bij de gecombineerde vergadering van Ruimtelijke Zaken en Inwonerszaken over sportpark Den Donk en de vergadering later op de avond van Inwonerszaken was zij aanwezig.