Oisterwijk, 7 maart 2018

Tevreden of ontevreden inwoners? Nu de verkiezingen voor de deur staan rammelt de politiek weer aan de deur bij de kiezer. Zieltjes winnen voor de eigen partij. Met slogans en kreten wordt zwaar ingezet. Dit kan extreme vormen aannemen. Vaak gaat dit vergezeld door een vraag wie nog wat te klagen heeft. Uiteraard zijn er altijd wel mensen die persoonlijk niet gelukkig zijn met regels en voorzieningen van een gemeente. Niet volledig passend voor hun situatie, wij begrijpen dat. Na een periode waarin veel nieuw beleid vanuit nieuwe verantwoordelijkheden is opgezet moet er nu gekeken worden voor wie het nog niet optimaal werkt. Wie vallen er buiten en hoe gaan we het voor die groep aanpakken?. Gelet op de relatief kleine groep  waarvoor dit nodig is moet Maatwerk worden ingezet. 

Moergestel, 6 maart 2018

Ga jij ook mee op zaterdag 17 maart met de bus naar Tilburg en diep in de nacht weer veilig terug? Geen gedoe met je ouders over dat je niet naar Tilburg mag omdat er niemand met je mee terug rijdt. Niet kiezen voor de laatste bus, trein of een dure taxi maar lekker voor €1,- uit en thuis. 

Eindelijk rijdt de Nightliner weer van Oisterwijk via Moergestel naar Tilburg en weer terug. Een opluchting voor veel jongeren maar vooral voor hun ouders. In de wetenschap dat hun kroost na het stappen veilig met de bus naar huis kan, slapen ze stukken beter. Meld je dus snel aan bij het evenement op Facebook en noteer het in je agenda!

Oisterwijk 3 maart 2018

Geen twijfel over mogelijk, Algemeen Belang gaat deze verkiezingscampagne voor zoet! Algemeen Belang is te gast geweest bij Meester Patissier én Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven. In het teken van de verjonging en vernieuwing van de partij heeft Robèrt een taart gemaakt met het nieuwe logo van Algemeen Belang erop. Samen met een aantal leden van de kieslijst is de taart aangesneden.