Oisterwijk, 25 januari 2018

De nummer zeven van de kieslijst van Algemeen Belang, Marieke Dujardin-Stork, heeft haar eerste stappen gezet in de politieke arena. Marieke was gast van de Raad en heeft twee commissie vergaderingen bijgewoond. Zowel bij de gecombineerde vergadering van Ruimtelijke Zaken en Inwonerszaken over sportpark Den Donk en de vergadering later op de avond van Inwonerszaken was zij aanwezig.

Marieke over haar eerste ervaring in de politieke arena:

"Scherp, duidelijkheid, positief kritisch en de wil om samen te werken en oplossend te denken vatten perfect mijn eerste ervaring van vanavond samen. Ik voelde mij betrokken bij het geheel. Tijdens de afsluiting van de vergadering heb ik mijn mening mogen delen met de commissie. Mijn feedback werd positief ontvangen en de uitnodiging om ook aanwezig te zijn bij de raadsvergadering op 22 februari werd nogmaals bekrachtigd. Ik ben erg benieuwd naar deze vergadering en hoop hier hetzelfde terug te zien als tijdens de commissievergadering. Ik heb er zin in!"

Algemeen Belang is de lokale én meest sociale partij voor iedereen binnen de gemeente Oisterwijk. Algemeen Belang is er dus ook voor jouw belang!

We bepalen graag samen met jou de eigen lokale koers voor de komende jaren en we komen je graag tegen ergens in de gemeente Oisterwijk, dan gaan we het gesprek met je aan. We komen op voor de sociaal-kwetsbare inwoners én we streven naar een veilig en goed woon- en leefklimaat in alle kernen.

Algemeen Belang bevordert de samenhang en samenwerking tussen de kernen Heukelom, Moergestel en Oisterwijk met respect voor ieders eigenheid. We zijn een partij die een groen en duurzaam beleid voert en een partij die een degelijk, verantwoord financieel en efficiënt beleid voorstaat. We vinden dat economische vooruitgang het fundament is voor welzijn en welvaart. Algemeen Belang wil de grootste partij blijven én onze wethouder Peter Smit wil graag zijn werk in het college voortzetten.