Moergestel 11 maart 2018

Via internet heeft Algemeen Belang een afpersingsbericht ontvangen. Het bericht volgt op de zoektocht die Algemeen Belang gestart is eind vorig weekend. Allemaal na het spoorloos verdwijnen van de sjaal van Fons in het Brons op het plein van Moergestel. Inmiddels is duidelijk waarom de zoektocht tot dit weekend nog niks had opgeleverd. De sjaal is ontvreemd en middels afpersing proberen de sjaal-nappers Algemeen Belang verkiezingsbeloftes te laten doen! Politiek is vaak serieus, maar deze ludieke actie kunnen zij zeker waarderen. Vandaar dat Algemeen Belang ondezoek heeft gedaan en één van de drie verkiezingsbeloftes uitspreekt.

Moergestel, 10 maart 2018

Waar je vandaag ook keek in de gemeente, je zag de kleur geel. Het is daarom ook niet gek dat de gemeente Oisterwijk niet meer de Parel in het Groen wordt genoemd, maar voortaan de Parel in het Geel. De oorzaak van deze naamswijziging is voor iedereen wel duidelijk. De leden van Lijst 1 Algemeen Belang zijn langs geweest! 

Moergestel, 9 maart 2018

De grote dag, 21 maart, nadert met rasse schreden. Veel inwoners van de gemeente Oisterwijk krijgen steeds meer de verkiezingskoorts te pakken. En als de inwoners deze koorts nog niet te pakken hebben, dan Algemeen Belang zelf zeker wel. Met posters, pamfletten, artikelen en televisie spots zijn ze iedere week te vinden in de lokale media. De straten kleuren steeds vaker geel en dat zal de komende tijd alleen maar erger worden. Benieuwd naar onze plannen van 10 maart of gewoon lekker draaien aan ons rad?