Oisterwijk, 9 februari 2018

Burgemeester H. Janssen, voorzitter van het centraal stembureau, heeft vandaag de kandidatenlijst van Algemeen Belang officieel vastgesteld. Met lijstnummer 1 en 32 kandidaten gaat Algemeen Belang de verkiezingen met vertrouwen tegemoet. Haar partijprogramma voor de verkiezingen zal eind deze week gepubliceerd worden. Hierin maakt ze duidelijk dat er in de gemeente Oisterwijk plaats is voor iedereen en dat leefbaarheid de basis is voor onze inwoners.

 

Algemeen Belang is de lokale én meest sociale partij voor iedereen binnen de gemeente Oisterwijk. Algemeen Belang is er dus ook voor jouw belang!

We bepalen graag samen met jou de eigen lokale koers voor de komende jaren en we komen je graag tegen ergens in de gemeente Oisterwijk, dan gaan we het gesprek met je aan. We komen op voor de sociaal-kwetsbare inwoners én we streven naar een veilig en goed woon- en leefklimaat in alle kernen.

Algemeen Belang bevordert de samenhang en samenwerking tussen de kernen Heukelom, Moergestel en Oisterwijk met respect voor ieders eigenheid. We zijn een partij die een groen en duurzaam beleid voert en een partij die een degelijk, verantwoord financieel en efficiënt beleid voorstaat. We vinden dat economische vooruitgang het fundament is voor welzijn en welvaart. Algemeen Belang wil de grootste partij blijven én onze wethouder Peter Smit wil graag zijn werk in het college voortzetten.