Moergestel, 9 juli 2018

Donderdag 5 juli jl. heeft de gemeenteraad de perspectiefnota vastgesteld. Een nota die een blik werpt op de toekomst. Algemeen Belang heeft ook haar visie gegeven op de toekomst door een aantal belangrijke thema’s aan de orde te stellen. Denk hierbij aan Haaren, wonen, jongeren, duurzaamheid, sociaal domein, buitengebied, verkeer en parkeren.

Oisterwijk, 3 juli 2018

De millieustraat verdient de nodige aandacht en heeft deze dan ook Quick gekregen van het huidige college. N.a.v. geluiden van onze inwoners is er afgelopen donderdag een nieuw raadsvoorstel gepresenteerd en aangenomen. Hierin worden de Quick wins gepresenteerd om al direct aan de slag te kunnen zodat er een snellere en betere doorstroom komt binnen de milieustraat.

Oisterwijk, 2 juli 2018

Wandelen langs de Stroom
Komt er een invasie op stoom?

De natuur is zo mooi
of bedoelt om te kijken in die gouden kooi?

Een plan wat alleen maar loopt tot de rand van het bos
maakt vele tongen los

Oisterwijk, 22 juni 2018

Het tweede weekend voor Ciske de Rat staat op het punt om te beginnen en het belooft wederom een spektakel te worden. De cast is fantastisch, het verhaal krachtig en de omgeving subliem, op het eerste oog. Het Natuurtheater Oisterwijk aan de Gemullenhoekenweg dateert uit 1936. Een project waar de gemeente toendertijd graag aan mee werkte en wat voor onze gemeente veel heeft opgeleverd. Hoe staat het er nu voor?

Oisterwijk, 15 juni 2018

Trots is Algemeen Belang met de beëdiging van Eric ten Brink als voorzitter van de commissie Ruimtelijke Zaken in onze gemeente. Naast Eric z’n benoeming zijn Joep de Ruiter en Michel van Zandbeek beëdigd voor de commissie Ruimtelijke en Inwonerszaken. In de vorige bestuursperiode waren de eerder genoemde leden ook politiek actief voor Algemeen Belang. Echter zowel voor Joep als Michel is de gekozen commissie nieuw.