Moergestel, 6 maart 2018

Ga jij ook mee op zaterdag 17 maart met de bus naar Tilburg en diep in de nacht weer veilig terug? Geen gedoe met je ouders over dat je niet naar Tilburg mag omdat er niemand met je mee terug rijdt. Niet kiezen voor de laatste bus, trein of een dure taxi maar lekker voor €1,- uit en thuis. 

Eindelijk rijdt de Nightliner weer van Oisterwijk via Moergestel naar Tilburg en weer terug. Een opluchting voor veel jongeren maar vooral voor hun ouders. In de wetenschap dat hun kroost na het stappen veilig met de bus naar huis kan, slapen ze stukken beter. Meld je dus snel aan bij het evenement op Facebook en noteer het in je agenda!

Alleen op je fiets door de donkere nacht

Jouw ouders doen normaal gesproken helemaal niet moeilijk. Je mag zelf weten met wie je op stap gaat en ook tot hoe laat. Een eindtijd ken je niet. Alleen die éne voorwaarde is irritant. Niet omdat die voorwaarde nou zo gek is maar het is zóóóó lastig om die afspraak na te komen. Je mag nooit alleen naar huis op de fiets vanuit Tilburg na het stappen. En dat is nu net het probleem. Veel van je vrienden wonen in Tilburg of gaan eerder of later weg dan jij en daar fiets je dan, toch in je eentje door de donkere nacht. Je zegt er thuis maar niets van, maar lekker voelt het niet. Woonde je maar in Udenhout in plaats van Moergestel, dan kon je met de Nightliner naar huis…

Herkenbaar? Op zaterdag 17 maart komt er verandering in. Dan rijdt de Nightliner van Oisterwijk via Moergestel naar Tilburg en ook weer terug. Zodat jij naar Tilburg kunt en weer veilig thuiskomt. Jij blij en je ouders gerustgesteld.

Speciale rit

In de nacht van zaterdag 17 maart rijdt de Nightliner voor het eerst sinds lange tijd weer van Oisterwijk via Moergestel naar Tilburg en weer terug. En als het Algemeen Belang ligt is dat zeker niet voor het laatst. Algemeen Belang vindt dit zo belangrijk dat zij dit speciaal hebben geregeld. Zij willen er ook voor zorgen dat de Nightliner definitief terugkomt. Omdat Algemeen Belang Lijst 1 is, is het tarief op slecht €1,- vast gesteld. Je zit in de nacht van 17 maart zeker niet alleen in de bus, leden van de kieslijst van Algemeen Belang rijden met je mee. Kun je ze meteen vertellen wat je nog meer belangrijk vindt.

Route

De bus vertrekt op de heen reis op Station Oisterwijk (23:00 uur en 00.00 uur), Oude Raadhuis op de Lind Oisterwijk (23:05 uur en 00:05 uur), Bushalte Raadhuisstraat Moergestel (23:20 uur en 00:20 uur), Bushalte Tilburgseweg Moergestel (23:25 uur en 00:25 uur) naar Interpolis (aankomsttijd 23:45 uur en 00:45 uur)

De terug reis start bij Bushalte Interpolis (03:00 uur en 04:00 uur), Bushalte Tilburgseweg Moergestel (03:20 uur en 04.20 uur), Bushalte Raadhuisstraat Moergestel (03:25 uur en 04:25 uur), Oude Raadhuis op de Lind Oisterwijk (03:40 uur en 04:40 uur), Station Oisterwijk (03:45 uur en 04:45 uur)