Ik ben Inge M.J. van Beers, 32 jaar en geboren en getogen in Moergestel. Mijn passie voor politiek komt voort uit mijn werk als docente. Ik ben werkzaam op het Summa College in Eindhoven bij de opleiding sociaal werk. Ik heb een brede kijk op de gemeenschap en ik werk als woordvoerster inwonerszaken aan diverse maatschappelijke onderwerpen voor de inwoners van de gemeente Oisterwijk. Daarnaast ben ik als lid van de Werkgroep Jongeren betrokken bij ontwikkelingen omtrent verschillende thema's die deze doelgroep aan gaat.

Vanaf mijn benoeming in maart 2018 ben ik bezig geweest met verschillende zaken. Denk hierbij aan:

Op dit moment ben ik naast de reguliere agendapunten o.a. bezig met

1. Toekomst openluchtzwembad het Staalbergven
In 2020 is er de mogelijkheid om het contract met Natuurmonumenten te verlengen. Een grootschalige renovatie is bij verlenging noodzakelijk. Wat we daarmee willen en hoe we dat willen doen, ligt nog open. Of het contract wordt verlengd is zelfs nog onduidelijk. Ik vind het belangrijk dat 't Staalbergven haar recreatieve functie blijft behouden in onze gemeente. Vanwege de huidige financiële situatie wordt de bespreking van dit thema doorgeschoven naar 2021.

2. Sluitingstijden horeca
Naar aanleiding van de Algemeen Plaatselijke Verordering (APV) is het gesprek gestart over de sluitingstijden van de horeca. Via het centrummanagement heeft de horeca haar mening hierover uitgesproken en is er door het college toegezegd dat er een onderzoek wordt gestart hiernaar. Het is belangrijk om alle belanghebbenden te betrekken in het onderzoek. 

Mocht je mee willen praten over deze onderwerpen of zelf een goed idee hebben waar we in de gemeente iets mee zouden moeten doen, neem dan contact met me op! Mail me via dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via social media Facebook, Twitter of LinkedIn.