Oisterwijk heeft het hart van Marieke gestolen, haar man is hier geboren en getogen, ze hebben 2 kinderen en maken volop gebruik van hetgeen Oisterwijk te bieden heeft. Als Concept Development Manager is ze werkzaam bij een groothandel in saniair. Zowel creatief als ondernemend en als een echte teamplayer. Deze eigenschappen zet ze graag in, in de politiek waar ze sinds maart 2018 als raadslid ruimtelijke zaken zeer actief is geweest.

Marieke025x resize 

Daarnaast heeft Marieke nog hobby’s als hockey, hardlopen en ouderraad school. De rede dat ze dit doet is om juist een afspiegeling te zijn van de maatschappij, ze wil grote doelgroep vertegenwoordigen o.a. voor jongeren die graag in onze gemeente willen wonen, dertigplussers met een gezin die geen tijd hebben voor de politiek, en ouderen die de behoefte hebben vertegenwoordigd te worden.

Een beter leven begint bij jezelf…

Door te horen, zien en voelen en vooral samen te werken zou ze graag Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren willen verfrissen, verjongen, vernieuwen, verbinden voor jong en oud, voor werknemer en werkgever, voor iedereen die woonachtig is in de gemeente. Belangrijk is dat je kunt zijn wie je bent, dat we samen optreden door samenwerking en samensmelting, we moeten ons veilig voelen en gesteund voelen door elkaar. Er zijn geen problemen maar uitdagingen. Gemeente Oisterwijk laten bruisen en groeien. Op een economisch verantwoorde manier met een goede financiele onderbouwing. Geen woorden maar daden! Simpel en constructief. Voor iedereen.

Afgelopen 3 jaar was het hard werken maar Marieke is trots op haar inbreng en hoop dit de komende jaren voor de inwoners te mogen blijven doen!