Albert Huisman woont samen met zijn vriendin en drie kinderen in Oisterwijk. Als zelfstandige is hij gewend aan hard werken en om problemen zelf op te lossen. Hij is eerlijk, recht door zee, draait nergens omheen en zegt waar het opstaat. Albert, een “bruggenbouwer” die met een sociaal hart kan verbinden. 

Albert1 resize

Hij kwam met zijn zes jaar in Oisterwijk wonen, ging hier naar school en heeft genoten van de mogelijkheden die er waren om te sporten. In zijn jeugdjaren voetbal en later als doelman bij HOCO. Zwom met veel plezier in het “Staal” en toen er nog echte winters waren werd er geschaatst op het Staalbergven. 

Teamplayer
Als ZZP-er is hij gewend om in teams te werken. Samen met vakgenoten wil hij graag iets moois creëren. Vooral het samenwerken maakt dat Albert zich thuis voelt bij Algemeen Belang. Als geen ander weet hij dat het in het algemeen belang is om samen te werken.

Samenwerken in een lokale sociale partij van een gemeente met vier kernen. Een partij die borg staat voor het behoud van de eigen identiteit van elke kern. Kernen met aandacht voor iedereen van jong tot oud. Goed onderwijs, voldoende gelegenheid om te sporten en passende woningen voor huurders, starters en onze senioren.

Eén gemeente
Vier mooie kernen met ieder hun eigen identiteit. Eén gemeente waar iedereen zich veilig voelt. Eén gemeente waarin we als goede buren prettig naast en met elkaar leven. Eén krachtige, veilige gemeente met zorg voor elkaar. Eén gemeente met een gezamenlijk belang. Algemeen Belang. Daar wil Albert Huisman zijn schouders onderzetten en deel van uitmaken!

Contact
Wil je meer weten over de Albert of met hem praten over een bepaald thema, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.