Alex van Assouw, onze nummer 4 uit Haaren, heeft duidelijke idee├źn over de toekomst van het gemeentehuis in zijn dorp. Door de herindeling komt dit gebouw vrij om voor andere doelen te gebruiken. Voor Algemeen Belang blijft het gemeentehuis in Oisterwijk namelijk het centrale gemeentehuis van de nieuwe gemeente. Dit betekent niet dat de inwoners voor Haaren voor alle kleine wissewasjes naar Oisterwijk moeten. Een dependance in Haaren behoort tot de mogelijkheden voor AB. Wil je er meer over weten? Kijk onderstaande video!

Algemeen Belang wil het gemeentehuis, onder voorwaarden, verkopen aan een projectontwikkelaar. Woningbouw en maatschappelijke functies, waaronder een dependance van het gemeentekantoor Oisterwijk, politiepost en maatschappelijk werk, zijn van belang om op deze locatie te ontwikkelen. Dit is een unieke locatie waar we jong en oud samen kunnen laten wonen. Laten we die kans benutten.

Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Meer over Haaren lees je in ons verkiezingsprogramma.
 Gemeentehuis Alex resize