Lijsttrekster Inge M.J. van Beers maakte samen met MoergestelTV een promotiefilmpje. Over de BIENEKEBOLDERS ontwikkelen zodat jong & oud in Moergestel kan wonen. Natuurlijk ook over SPORTPARK STOKEIND, zodat de verenigingen in Moergestel in de toekomst net zo sterk kunnen blijven bestaan. 

OOSTELVOORTJES II

Bouwen is van cruciaal belang voor de leefbaarheid van Moergestel. Het wegtrekken van jongeren uit het dorp is een groot probleem dat we voortvarender moeten oppakken. Daarnaast geeft onze oudere achterban aan te willen verhuizen zodat hun woning beschikbaar komt voor de nieuwe generatie. Het plan om te bouwen bij Oostelvoortjes II ligt al zeer lange tijd op de plank en zou voor doorstroming in de huizenmarkt kunnen zorgen. Algemeen Belang vindt het daarom belangrijk dat dit plan zo snel mogelijk wordt gerealiseerd. Kijk ons promotiefilmpje over Oostelvoortjes II.

VERKEERSVEILIGHEID CENTRUM

Moergestel is nog niet ontlast van sluip- en vrachtverkeer. Algemeen Belang blijft hiervoor strijden. In de vorige bestuursperiode heeft AB een motie ingediend om het college met klem te verzoeken aan te sluiten bij de plannen van de verbreding van de A58, omdat we dan kosten kunnen besparen met de aanleg van de Blankemansweg en daarmee sluip- en vrachtverkeer kunnen weren uit de kom van Moergestel. Kijk ons promotiefilmpje over de verkeersveiligheid in het centrum van Moergestel.

DEN BOOGAARD

Algemeen Belang staat voor Den Boogaard en is tevreden met de ontwikkeling die het dorpshuis de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Het is van groot belang dat de invulling en exploitative van Den Boogaard in handen blijft van de Moergestelse samenleving.

SAMEN STERK

Algemeen Belang gelooft in wijkgericht werken om de zorg voor mensen samen sterk te organiseren. Wijkgericht werken is preventief werken; zorg bieden voordat de nood te hoog is. Dit alles met oog voor mogelijke overbelasting van vrijwilligers en mantelzorgers.

CONTACT

Wil jij meer weten over onze plannen voor Moergestel? Of over de andere kernen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.