Gortie (24), een aparte naam die past bij een excentrieke verschijning. Hij is een zeer actief en betrokken persoon binnen Algemeen Belang. Naast zijn politieke betrokkenheid is hij Iemand die binnen de evenementen- en autobranche goed vertegenwoordigd is. Of je nu praat over in- of verkoop, technische vraagstukken of bestuurlijke taken niks is te gek voor hem.

Duidelijk

Gortie is vrij kritisch over verschillende zaken en vindt het belangrijk om direct en realistisch tegen de mensen te zijn. "Gewoon duidelijke taal, dan weten de mensen waar ze aan toe zijn" Zo is het ook, ยด"Je moet niet allerlei dingen beloven of iedere keer uit emotie reageren, luisteren is belangrijk om objectief te kunnen zijn en handelen", aldus Gortie.

Politiek

Binnen de politiek houdt Gortie er een breed vlak op na. Zijn interesses en sterke kanten liggen zowel op ruimtelijke zaken als bij sociale en algemene zaken. Dit resulteert in een mooi scala van verschillende zaken die hem bezighouden. Denk aan: (verkeers-)veiligheid, wonen, infrastructuur, (arbeids-)migranten, maar ook het welzijn, veiligheid en de toekomst van onze jongeren. Kortom iemand die echt voor het Algemeen Belang van de inwoner op komt!

Contact

Wil je meer weten over de ambities van Gortie of met hem praten over een bepaald thema, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.