Oisterwijk, 20 september 2023

De Week van de Verbinding mocht al een succes genoemd worden, maar na het Benefietdiner op woensdag 19 september in The Inside mag je toch wel spreken van een grandioos succes! Om de verbinding vanuit de Oisterwijkse politiek extra te stimuleren, heeft ons raadslid Inge van Beers, contact gezocht met alle politieke partijen om samen onderdeel te zijn van deze avond.

Een avond die aan alle kanten verbinding ademende. Vanuit alle lagen van de samenleving waren er inwoners uit onze gemeente aanwezig.

Denk o.a. aan vrijwilligers, ouderen, mantelzorgers, mensen uit de zorg, statushouders, jongeren, kinderen én dus ook een afvaardiging vanuit alle politieke partijen. Een geweldig initiatief van de sociale ondernemers, petje af!

Algemeen Belang wil daarom nogmaals benadrukken hoe waardevol de sociale ondernemers voor onze gemeente zijn. Zij komen bij de mensen thuis, achter deuren die anders gesloten blijven. Zij hebben een netwerk waar je U tegen zegt en zetten zich voor meer dan 100% in om mensen te zien en te helpen. Naast dit geweldige werk, organiseren zij, met behulp van vele maatschappelijke partners, deze week de Week van de Verbinding.

Tijdens het benefietdiner zijn er verschillende optredens geweest van Koninklijke Harmonie Asterius, Dansers Wijk en stadsdichter Aniek Beemer-Verbraak. Dit alles werd magnifiek aan elkaar gepraat door Kee Krul. En natuurlijk mogen we het heerlijke eten verzorgd door de Belvertshoeve niet vergeten.

De avond is een mooie eerste stap geweest om in onze gemeente nog meer de verbinding met elkaar op te zoeken, er voor elkaar te zijn, elkaar te helpen en er samen een betere toekomst van te maken.