Oisterwijk, 22 februari 2018

We waren het gesprek van de dag in de supermarkt, bij de dokter en we hebben zelfs het Brabants Dagblad gehaald. We moeten alleen Jinek nog even bellen om het heugelijke nieuws te vertellen. De 'Algemeen Behanger' is vandaag langs alle verkiezingsborden van de gemeente geweest en heeft onze verkiezingsposter opgeplakt.

Op onze verkiezingsborden vind je onze kernwoorden Ruimte Sociaal Veiligheid. Alles in ons verkiezingsprogramma is terug te herleiden naar deze begrippen. We zijn er niet alleen voor ondernemers, sociaal-kwetsbare inwoners of ouderen, maar voor iedereen. Onze ambities zijn hoog en met jouw stem zijn we een stapje dichterbij de realisatie ervan. Het is ook voor jouw belang...

Naast onze kernwoorden vind je op de verkiezingsposter ons team. De eerste 8 kandidaten van onze kieslijsten staan in volgorde op de foto. Bovenaan van links naar rechts: 1. Jan Jonkers, 2. Peter Smit, 3. Inge van Beers en 4. Harrie Marsé. Onderaan van links naar rechts: 5. Joep de Ruiter, 6. Frank van Helvoort, 7. Marieke Dujardin-Stork en 8. Eric ten Brink.

Meer informatie over onze kandidaten vind je hier.

Meer informatie over ons verkiezingsprogramma hier.