Oisterwijk, 30 november 2023

Joep de Ruiter is vandaag namens Algemeen Belang beëdigd in de commissie Inwonerszaken.

Joep stelt zich graag aan je voor:

"Mijn naam is Joep de Ruiter, 39 jaar, geboren en deels getogen in Moergestel. In mijn studententijd heb ik in Tilburg gewoond maar sinds 2011 woon ik samen met mijn vrouw Anouk, zoon Willem en dochter Cato weer in Moergestel. Dichtbij mijn ouders en broer Harm, die bij Olivier woont.

Naast mijn werk als Manager IT bij Achmea (Interpolis Tilburg) ben ik actief als hockeycoach bij HOCO, lid van de Medezeggenschapsraad van OBS De Bienekebolders, voorzitter Vereniging Olivier, voorzitter Stichting Lodewijkskerkje (podium voor kunst en cultuur) en vanaf 30 november 2023 lid van de Commissie Inwonerszaken van de gemeente Oisterwijk."

Wij wensen Joep heel veel plezier en succes met zijn werkzaamheden als commissielid!


Algemeen Belang is de lokale én meest sociale partij voor iedereen binnen de gemeente Oisterwijk. AB is er dus voor jou!

Algemeen Belang heeft veel nieuwe én jonge leden aangetrokken. Alle leden en kandidaten gaan met veel lef, energie en vertrouwen de verkiezingen tegemoet. AB wil de grootste partij blijven én onze wethouder Peter Smit wil graag zijn werk in het college voortzetten.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Voor meer informatie neem je contact op met onze fractievoorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..