Oisterwijk, 10 mei 2024 

Algemeen Belang raadslid Eric ten Brink heeft besloten een punt achter zijn politieke carrière te zetten. Hij verlaat daarom per 11 mei 2024 de gemeenteraad van Oisterwijk.

Eric ten Brink geeft aan meer tijd vrij te willen maken om te genieten van zijn pensioen. Algemeen Belang begrijpt dat en wij wensen hem samen met zijn vrouw Yvonne een mooie toekomst vol prachtige reizen, interessante ontmoetingen en nieuwe ervaringen. Ook wil hij graag ruimte geven aan jonge mensen om zich te bekwamen in de lokale politiek.

Eric’s gedrevenheid, zijn energie en zijn tomeloze inzet voor de publieke zaak zijn voor ons een voorbeeld hoe het moet! 14 jaar was hij actief in de politieke arena, eerst als commissielid en daarna als raadslid. Gedurende 8 maanden was hij wethouder namens Algemeen Belang. Dank daarvoor en wij treden graag in de voetsporen van deze kanjer!

Eric zal in de gemeenteraad worden vervangen door de volgende op onze kieslijst: Marieke Dujardin – Stork. Zij komt weer terug als raadslid. Wij wensen Marieke veel succes toe!

MJT Marieke Dujardin 2