Oisterwijk, 21 januari 2020

De ontwikkeling Leye 2.0 leeft erg bij onze inwoners gezien de vele mooie, positieve, inspirerende en ook persoonlijke, emotionele reacties die we al hebben mogen ontvangen. Nogmaals hartelijk dank daarvoor! Nu komt het college ook met een voorstel om de Baerdijk, de oude Kartonnagefabriek wat reeds een lang lopend traject is nieuw leven in te blazen.

Wij, als Algemeen Belang, zullen het college een deel van jullie reactie n.a.v. de ingestuurde ideeën betreft Leye 2.0 a.s. donderdag overhandigen tijdens de raadsvergadering zodat de door jullie ingebrachte punten welke ook betrekking kunnen hebben op deze locatie, het college mee kan nemen.

Interesseert de locatie Baerdijk/Kartonnagefabriek en de Leye 2.0 je en heb je ook nog ideeën voor ons? Wellicht worden door jouw inbreng je ideeën gerealiseerd en heb je hier zelf, je vrienden, kinderen en/of kleinkinderen ook nog profijt van.

Stuur je ideeën in de mail met naam, leeftijd en eventuele gezinssituatie, woonsituatie en behoefte naar raadslid Marieke Dujardin Stork via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..