Oisterwijk, 21 december 2023

Algemeen Belang heeft tijdens de verkiezingscampagne van 2018 toegezegd aan jou er alles aan te doen om op korte termijn duidelijkheid te krijgen over de eerste verdieping van Tiliander. Daarnaast beloofden we je dat we ons hard zouden maken om concrete doelen te laten stellen voor de cultuurcentra en dat het college de vinger aan de pols moest houden.

Duidelijkheid eerste verdieping

Met het beschikbaar stellen van een krediet voor de verbouwing van de eerste verdieping komt er een nieuwe plek beschikbaar voor jou als inwoner om het sociale team en de maatschappelijke partners te bereiken. De sociaal ondernemers worden in het kader van één zorgloket hier ook in mee genomen.

Voor jou wordt het daarmee op termijn veel makkelijker om je weg te vinden binnen het sociaal domein. Eén zorgloket gaat niet alleen over een fysieke plek, maar vooral over (digitale) bereikbaarheid en een plan waarin verschillende zorgaanbieders samenwerken. Dit levert betere en efficiëntere zorg op.

Vinger aan de pols

Algemeen Belang staat voor een gedegen en verantwoord financieel beleid. Vandaar dat we ons met succes hard hebben gemaakt om de scenariokeuze's, over de terugbetaling van de jaarlijkse kapitaallast, bij de raad te leggen i.p.v. bij het college. Daarnaast is het voor Algemeen Belang belangrijk dat de verbouwing toekomstbestendig en multifunctioneel is.

Verkiezingsbelofte ingelost

Terugkijkend op de raadsvergadering van 20 december jl. kan Algemeen Belang dan ook niet anders dan tevreden zijn. De verkiezingsbeloftes rondom dit thema zijn afgetikt. Echter zoals je van Algemeen Belang bent gewend, zullen we alles scherp in de gaten houden en staan wij er voor open om het gesprek hierover aan te gaan. Wanneer jij mee wilt praten over de cultuurcentra in onze gemeente kan dit altijd. Ons raadslid Inge M.J. van Beers maakt graag een afspraak met je. Neem contact met haar op via social media of het algemene e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.