AB algemeen belang 

Oisterwijk Moergestel Heukelom

 

Het is ook na 2 jaar nog steeds een groot voorrecht om fractievoorzitter te zijn van Algemeen Belang, een partij die zich druk maakt over het welzijn van de inwoners van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.

 

2 jaar met harde leermomenten en veel momenten waar wij konden laten zien wie we zijn en wat we willen.

 

Algemeen Belang gaat recht door zee zonder nevenbelang. Wij waken over het belang van de burger. U hebt kunnen merken dat wij zonder aanzien des persoon ons werk doen, ook al is dat als oppositie wel eens erg ondankbaar. Onze fractie begint steeds beter op elkaar in te spelen en ieders sterkste vaardigheden worden ingezet in commissie en raad.

 

Het is niet altijd even makkelijk om mijn dagelijks werk met het fractievoorzitterschap te combineren, maar mijn fractiegenoten en in het bijzonder mijn running mate Martien Mathijssen zijn uitstekende steunpilaren. Zij ervaren het als heel leerzaam om bijvoorbeeld ook eens zitting te hebben in het presidium. Zo snijd het mes aan 2 kanten.

 

De twee komende jaren gaan we door met de het ontwikkelen van Algemeen Belang tot een aantrekkelijke partij voor de kiezer en dat kun je nauwelijks  beter doen dan goed naar die kiezer te luisteren.

 

Dit laatste wordt  goed door Arnold van Beckhoven ingevuld en hij wordt in Oisterwijk gezien als het aanspreekpunt voor Algemeen Belang. Evelien Roborg heeft als voorzitster van de WMO raadswerkgroep een heel belangrijke inbreng in de verzorging en de zorg voor onze gemeente. Dat bedoel ik nu met waken over het welzijn van onze burgers.

 

Algemeen Belang is zo ongeveer de enige partij die de commissies volledig bemand en bevrouwd heeft en ook zij laten ons AB geluid steeds horen. Dit geld ook voor onze website die dagelijks door velen bezocht wordt en de beste politieke website van Oisterwijk is.

 

Nu begrijpt U ook dat de woorden �het is een groot voorrecht� in mijn aanhef, geen loze kreet is

 

R.C.M. van de Ven

Fractievoorzitter

 

 

 

 

 

 

 

 

fractieleden

Martien MathijssenArn.van Beckhoven

Evelien RoborghPolitiek gezicht

 

 

Ruud van de Ven

ondernemer en voorzitter van onze

fractie. Een fris geluid in de politiek

met een geheel eigen stijl om

problemen aan te pakken.

[email protected]

Tel: 5131938