10 augustus: Gemeente werkt constructief mee aan aktie Mooi Oisterwijk.

t is jammer dat de zand opslag aan de Akkerweg er zo verwaarloosd  uitziet met oude aanplakbiljetten pal naast de zwaluw villa.
KoDe afgelopen weken hebben diverse inwoners van Oisterwijk en Moergestel informatie aangeleverd die AB op de site heeft gezet in het kader van de actie “mooi Oisterwijk”. Ook het artikel in het BD van afgelopen week resulteerden direct in opmerkingen van burgers. Het artikel Op Oisterwijknieuws    waarin de gemeente aangeeft dat op diverse plaatsen het achterstallig onderhoud gaat aangepakt worden,  geeft aan dat het serieus wordt aan gepakt. De brief van de gemeente die AB kreeg over de aanpak van de Irenestraat  geeft een erkenning van het probleem aldaar.
Een prachtig voorbeeld is de opknapbeurt van de rotondes de afgelopen week ten opzichte van voorheen.  Hertom het gaat de goede kant op , een pluim voor de gemeente voor de snelle aanpak.
Dus medeburgers blijf ons foto’s en mails sturen over niet onderhouden en verloederde plaatsen. Het mailadres van de site van Algemeen Belang, [email protected]
U ziet het  de gemeente bekijkt elke situatie serieus.
                                                                       samen klein        groot boven                             Klik op de link voor te vergroten             groot onder                       zandopslag