AB algemeen belang 

Oisterwijk Moergestel Heukelom

 

 

 

In 1953 ben ik in het oosten van het land geboren, heb mijn jeugd in hetmidden van het land doorgebracht en heb daarna in het westen gewoond. Sinds 1996 woon ik in Moergestel. Ben getrouwd en heb 2 kinderen.

 

Na mijn middelbare schoolopleiding achtereenvolgens Nederlands recht in Leiden en Europees recht in Louvain-la-Neuve gestudeerd en daarna op het Ministerie van Buitenlandse Zaken gewerkt, totdat ik in 1988 fulltime huisvrouw werd.

 

Tijdens mijn studie bij de Leidse Rechtswinkel gewerkt en toen de kinderen klein waren, in verschillende functies op hun basisscholen. Sinds ik in    Moergestel woon, ben ik bestuurslid van St. Joseph geweest en later lid van de Raad van Toezicht van Woningstichting St.Joseph en lid van de Huurcommissie Breda. Nu ben ik nog lid van de Klachtencommissie Politie West en Midden  Brabant.

 

Sinds 3 jaar vertegenwoordig ik Algemeen Belang in de Commissie Inwonerszaken en sinds maart 2006  ook in de gemeenteraad. In de raad houd ik mij met ongeveer dezelfde zaken bezig als in de Commissie Inwonerszaken. Dat zijn o.a. de minima en de WMO.

 

 Namens Algemeen Belang heb ik zitting in de raadswerkgroep WMO. Met mijn praktische en sociale instelling wil ik een positieve bijdrage leveren aan een goede en sociale uitvoering van de WMO in Oisterwijk. Ook de onderwijshuisvesting en het jeugd en ouderenbeleid horen tot mijn takenpakket. Door mijn achtergrond voel ik mij ook  bij deze onderwerpen nauw betrokken.

    

Het sociale, op de burgers gerichte beleid van Algemeen Belang spreekt mij zeer aan. Geen onnodige prestigeprojecten, maar ervoor zorgen dat de inwoners van Oisterwijk hier goed kunnen wonen en leven.

   

                        Daar zet ik mij graag voor in.

 

 

 

 

 

 

  

 

Evelien Roborgh:  roborgh_jansen

@hotmail.com

tel.: 5132970